Vocea Cuviosului Paisie Aghioritul

Sunt incluse mai jos trei videoclipuri, gasite pe Youtube, si care se pare ca redau o inregistrare audio foarte rara a vocii Parintelui Paisie Aghioritul, oferind sfaturi importante. Parintele vorbeste in limba greaca, dar videoclipurile sunt integral subtitrate in limba romana.

Sfaturi duhovnicesti foarte valoroase

Sfaturile pe care smeritul monah le ofera in acest videoclip sunt deosebit de utile, deoarece Parintele Paisie dezvaluie niste adevaruri esentiale, pe care le exprima in cuvinte simple, pe intelesul tuturor, si care vorbesc direct inimii.
Sfaturile pe care smeritul si inteleptul Parinte Paisie Aghioritul le ofera in aceasta inregistrare audio in trei parti se potrivesc perfect omului nefericit al zilelor noastre, care rataceste si sufera enorm din cauza faptului ca nu stie care sunt valorile adevarate - SMERENIA si DRAGOSTEA -, si cauta fericirea acolo unde, de fapt, este numai suferinta si neliniste - in LUX, BOGATIE, FAIMA, POFTE, etc. Bunul Parinte Paisie ne dezvaluie care sunt lucrurile pe care orice crestin trebuie sa le ravneasca, precum si ce trebuie sa facem pentru a ne mantui.

Recomandari pentru o vizionare corecta

Pentru a vedea traducerea in limba romana a cuvintelor Parintelui, trebuie sa faceti click pe prima imagine micuta din partea dreapta-jos a videoclipului - cea pe care scrie "CC" sau pe care sunt afisate niste linii orizontale; din nefericire, aceasta imagine micuta pentru afisarea subtitrarii apare numai cand vizionati videoclipurile pe un calculator desktop, nu si pe (toate navigatoarele de pe) dispozitivele mobile.
Uneori, dupa vizionarea videoclipului, apar in locul lui alte videoclipuri. Pentru a va asigura ca vedeti videoclipul care trebuie, inainte de a-l viziona, dati Refresh (Reactualizare, Reincarcare) la aceasta pagina web, din navigator; puteti realiza acest lucru si apasand tasta F5.

Vocea si sfaturile Cuviosului Paisie Aghioritul - partea I-a


Vocea si sfaturile Cuviosului Paisie Aghioritul - partea a II-a


Vocea si sfaturile Cuviosului Paisie Aghioritul - partea a III-a

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu